Ekonomci, Ekonomska škola Kuršumlija

Znamo da škola asocira samo na učenje bez zabave i razonode. Naša ideja je da to promenimo i unapredimo način provođenja slobodnog vremena u školi.

Tim je došao na ideju da prostor u biblioteci osavremeni i učini dostupnijim i zanimljivijim za učenike. Otvoreni prostor bi sadržao: jedan veći, okrugli sto; tri manja stola; stolice i lejzi beg; stone lampe; dva laptopa i dva tablet uređaja. Cilj ovog prostora je podsticanje kreativnosti, relaksacija i druženje učenika, podsticanje sposobnosti fleksibilnog korišćenja znanja stečenog na časovima, kao i neformalno učenje učenika. S obzirom da je u pitanju biblioteka, učenicima će biti dostupna razna literatura, kao i internet za pronalaženje informacija. Ovaj prostor pomoćiće učenicima putnicima da provode slobodno vreme čekajući početak nastave ili autobus za povratak kući. Ovako opremljen prostor doprineće većoj socijalnoj interakciji i komunikaciji među učenicima škole.

Ovaj projekat bi mogao da smanji diskriminaciju i određene oblike nasilja u školi, i da uvede prijatnu i opuštenu atmosferu.

49

'Ekonomci'

Glasanje je završeno. Provera glasova je u toku.

'Ekonomci'

Glasali ste preko

Hvala!