SNUPOVCI, Poljoprivredna škola Leskovac

Tim ovog projekta ima ideju da otvori hotel za male životinje (pse i mačke) na imanju škole. Škola poseduje veterinarsku ambulantu u kojoj sa osamdeset učenika veterinarskog smera radi pet profesora dipl. veterinara.

Leskovac sa širom okolinom ne sadrži ovakav objekat, a znamo da svako drugo domaćinstvo ima kućnog ljubimca. Veliki je problem udomiti ljubimce za vreme godišnjih odmora, zato smatramo da ovom gradu nedostaje hotel za njihov smeštaj. Iz velike ljubavi prema životinjama, učenici veterinarskog smera su s ljubavlju izabrali da čuvaju i neguju životinje i iz tog razloga dali su ideju za otvaranje jednog takvog objekta.

U toku profesionalne , obavezne letnje prakse učenici bi se angažovali oko čuvanja kućnih ljubimaca kao i u toku praktične nastave preko cele godine. Svako angažovanje oko rada u hotelu, učenicima bila bi plaćena praktična nastava što bi olakšalo kućni budžet i povećalo motivacioni rad na praksi kao i veće interesovanje učenika za ovaj smer i ovu školu.

Naziv hotela je SNOOPY, a samog tima SNUPOVCI.

Tim je odradio biznis plan za hotel i u perspektivi ima ideju za otvaranje zoovrta i salona za male životinje.

Nadamo se da će vam se naša ideja dopasti, IDEJA koja će unaprediti i dati bolji kvalitet nastave, bolji kvalitet učeničkog života u školi, a i sam grad i njegovi stanovnici uživaće u radu i postojanju ovog hotela.

SNUPOVCI vas pozdravljaju s poštovanje i sloganom: “SVUDA POĐI – U HOTEL SNOOPY DOĐI”.

332

'SNUPOVCI'

Glasanje je završeno. Provera glasova je u toku.

'SNUPOVCI'

Glasali ste preko

Hvala!